Domov > Video projekcije

© Interplan d.o.o.: Celovite video rešitve | Izdelava spletnih strani: Grega

 

Video projekcije

Bogate izkušnje na tem področju nam omogočajo visoko kvalitetno in strokovno podlago za izvedbo najzahtevnejših video projekcij. Razpolagamo z velikim izborom profesionalnih projekcijskih platen različnih dimenzij in možnosti postavitve ter različnih načinov projekcij.

Pri svojem delu vedno uporabljamo sodobno opremo in projektorje različnih
svetilnostnih razredov
. V podporo video projekcijam nudimo tudi snemanje prireditve ali dogodka z eno ali večjim številom kamer in pripravo grafičnih osnov.
 

Panoramske, sferične in klasične video projekcije

Poskrbimo za pripravo in izvedbo:

Poskrbimo za dogovore z režiserji ali scenaristi dogodkov ter pripravimo logistično zagotovitev potrebnih tehničnih pogojev.

Na vaši prireditvi lahko postavimo poljubno število projekcijskih platen (npr. v kulisi, ob odru, v prostoru, preddverju,...) in izvedemo do dvanajst vzporednih video projekcij s štirimi režijskimi mesti.
 

Wings medijski strežnik

Wings medijski strežnik omogoča kreiranje projekcije s polaganjem objektov na osnovno sliko oz. omogoča efekt slika v sliki - ´picture in picture´ (osnovna slika je lahko v obliki grafike, fotografije ali animiranega ozadja), objekti pa so lahko grafike, fotografije, zvok, video zapis, tekst, živa slika ali PPT predstavitev.
 

Podpora video projekcijam

Za kvalitetno izvedbo video projekcije je zelo pomembna priprava grafičnih, video in ostalih materialov, ki se na željo naročnika vključijo v projekcijo.

Po potrebi za vas:

  • obdelamo grafične elemente, logotipe

  • pripravimo animacijska ozadja

  • izdelamo najavne in odjavne špice

  • vnaprej posnamemo ali obdelamo obstoječe video posnetke

  • tehnično uredimo in pripravimo arhivski material.