fbpx

Snemanje dogodkov

Za vas lahko posnamemo korporativne in protokolarne dogodke, maturantske plese, glasbene koncerte, festivale, modne revije, gledališke predstave, kongrese, poslovne konference, predavanja, novinarske konference … Posneti material lahko tehnično obdelamo v postprodukciji tako, da ga tematsko zaključimo, dodamo grafične elemente in podnaslovimo.

Reportažno vozilo RA-HD 1

RA-HD 1 zagotavlja najboljšo kvaliteto video produkcije, saj poleg najsodobnejše opreme razpolaga tudi z izkušeno ekipo. Reportažno vozilo lahko zagotovi odlično pokrivanje najrazličnejših dogodkov s 6 do 8 kamerami, ki so z reportažnim vozilom povezane prek optičnega hibridnega kabla. S sistemom Clearcom je vzpostavljena tudi komunikacija med kamermani in režiserjem, kontrola kamer pa poskrbi za usklajenost barv.

Mobilna HD video produkcija

Z mobilno režijo lahko posnamemo različne dogodke kot so maturantski plesi, konference, koncerti … Uporablja se lahko tudi za direktni prenos slike na LED video zaslon. Podpira do 8 vhodov za kamere, namesto kamere pa se lahko priključi tudi računalnik s PowerPoint prezentacijo. Prednost mobilne režije je, da ne zavzame veliko prostora.

Kamere

Za snemanje uporabljamo kamere proizvajalcev JVC in Panasonic, ki podpirajo polni HD format ter nam z izmenljivimi objektivi omogočajo, da zajamemo vsako podrobnost vašega dogodka.

Pretakanje v živo

Vaše dogodke lahko pretakamo v živo na socialna omrežja kot so Youtube, Facebook in Twitter.

sl_SISlovenian