fbpx

Naše storitve

Pri našem delu s strankami se osredotočamo na celovit pristop, saj želimo zagotoviti najboljše storitve in rešitve za vaše potrebe. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in nas kontaktirate za strokovno svetovanje. Skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev, ki bo v celoti ustrezala vašim zahtevam in pričakovanjem.

LED video zasloni

Naša ponudba vključuje široko izbiro notranjih in zunanjih LED ekranov, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam in željam. Zagotavljamo tudi storitve prevoza, postavitve in razstavljanja ekranov, ter strokovno tehnično podporo med celotnim dogodkom. Ekrane sestavimo v želenih dimenzijah, da se bodo popolnoma ujemali z vašim dogodkom in prostorom.

Digitalni razstavni prostor

Če se vaše podjetje udeležuje sejmov, smo strokovnjaki za izris in postavitev razstavnih prostorov. Na voljo imamo LED ali LCD zaslone za prikazovanje animacij vaših izdelkov. Na konferencah pa lahko postavimo ozadje z vgrajenim LED zaslonom za PowerPoint prezentacije. V vaš VIP prostor vam lahko v stene vgradimo LED video zaslon, možen je tudi potisk sten po lastni izbiri.

Organizacija prireditev in dogodkov

Če iščete strokovnjake za organizacijo javnih prireditev in zasebnih zabav, smo pravi naslov za vas. Naša ekipa se lahko pohvali z organizacijo ene največjih prireditev v Sloveniji – Argonavtskih dnevov in Noči na Vrhniki. Prepustite nam organizacijo vašega dogodka in poskrbeli bomo za popolno izvedbo.

sl_SISlovenian